OK
Pomoc: 609 143 184

Bakalie, czekolady, ciastka




Bakalie, czekolady, ciastka

Bakalie

Czekolady Czeco

Malutka manufaktura pod Warszawą, gdzie właścicielka p. Ania Antczak samodzielnie zajmuje się produkcją gorzkiej czekolady. Czekolada powstaje małymi partiami i większość procesów jest przeprowadzana ręcznie w oparciu o własną recepturę. Oferowana czekolada jest Single Origin, co oznacza, że została wyprodukowana z tylko jednej odmiany ziarna zebranego na plantacjach kakao w tym samym obszarze geograficznym. Pani Ania wykorzystuje najwyższej jakości kakao Arriba Ecuador z certyfikatem bio posiadające wyśmienity smak i aromat. Skład czekolady jest krótki i wysokogatunkowy: organiczne kakao i organiczny cukier trzcinowy lub ksylitol (nie zawiera lecytyny sojowej, tłuszczów roślinnych, aromatów i wypełnia. Czekolady z cukrem trzcinowym posiadają certyfikat eko.

Ciastka